Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

06.02.2020

Системи управління охороною праці в галузі АПК – у Києві пройшла конференція для фахівців з охорони праці

5 лютого 2020 року конференц-зал Holiday Inn прийняв подію, яка зібрала фахівців охорони праці з усіх регіонів України – Конференція «Сучасні підходи до системи управління охороною праці на агропромисловому підприємстві. Безпека праці-2020».

14.01.2020

Робоче взуття LEMAITRE SÉCURITÉ серії TRAIL VIBRAM®

Vibram - це особлива підошва для туристичного, альпіністського, трекінгового взуття, виготовлена фірмою з однойменною назвою. Вона міцна, зносо- і вологостійка, забезпечує хороше зчеплення з поверхнею і теплоізоляцію. Це ідеально для екстремальних умов, в які потрапляють мандрівники в горах, адже безпека і комфорт там життєво необхідні. Дізнатися її легко по жовтому багатограннику на протекторі.
Компанія співпрацює з іншими виробниками, які використовують цю підошву для свого взуття. Така плідна взаємодія склалася з фірмою Lemaitre: спільно вони розробили технологію Trail Vibram.

03.01.2020

ТОП 5 моделей зимових робочих курток | OZON

З кожним роком збільшується кількість покупок через інтернет. Сучасна людина береже час, але при цьому хоче отримувати якісні речі, не переплачуючи посередникам. Тому головна умова успішної онлайн-покупки - знайти гідний інтернет-магазин. Про особливості та критерії вибору найкраще дізнатися у фахівців цієї сфери.

27.12.2019

З наступаючим Новим роком 2020 | OZON

Шановні Друзі, Колеги та Партнери! 
Прийміть найщиріші вітання з Новим Роком та Різдвом Христовим! 
Нехай новий рік принесе лише достаток та злагоду, щастя і добробут, гарні новини та щасливі події. 
Нехай доля завжди посміхається Вам, а робота приносить тільки задоволення й достойну винагороду! 


15.04.2019

Французьке захисне взуття Lemaitre Securite - надійність та висока якість

Яким має бути захисне робоче взуття?
До головних критеріїв належить довговічність, зручність, ергономічність. Таким параметрам повною мірою відповідає взуття Lemaitre Securite від французького виробника. У ньому вдало поєднується функціональність, доступна ціна та надійність!
17.01.2019

Як вибрати фартух для офіціанта

Форма одягу офіціантів на об'єктах громадського харчування в більшості випадків включає фартух. Вже традиційно він є частиною іміджу обслуговуючого персоналу, показником акуратності і охайності працівників, а також демонстрацією стильності закладу.

26.12.2018

Вітання від колективу компанії

Колектив компанії OZON вітає Вас з наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим!
Бажаємо Вам успіхів і процвітання. Нехай в новому році Вас супроводжує удача і благополуччя.

21.12.2018

Вибираємо взуття із захистом від ковзання

Слизькі поверхні становлять чимало складнощів для людей в звичайному житті. На підприємствах це ще й небезпека травмування працівників, що може призвести як до порушення їх власного здоров'я, так і до небажаних змін виробничих планів, у виконанні яких вони беруть участь.

12.12.2018

Вибір між комбінезоном і напівкомбінезоном

Вибір між комбінезоном і напівкомбінезоном залежить, перш за все, від характеру майбутньої діяльності та особистих уподобань людини. Виходячи з цього, можна визначити основні критерії, за якими варто віддати перевагу тому чи іншому виробу.

23.11.2018

Переваги використання мембранних тканин в спецодязі

Низька температура в поєднанні з виконанням працівниками своїх обов'язків на відкритому повітрі пред'являють підвищені вимоги до одягу. Встановлено, що холод негативно впливає на системи життєдіяльності організму, знижуючи продуктивність праці.

02.11.2018

Захист від падіння з висоти: види стропів

Перелік технічних засобів, що використовуються фахівцями-висотниками, досить широкий. У даній статті ми зупинимося на стропах, так як саме вони є важливим складовим елементом захисного комплекту при роботах на великій висоті.

09.10.2018

Участь у VI Міжнародній конференції «Промислова безпека. Найкращі практики - 2018»

З 2 по 4 жовтня 2018 р. у Львові пройшла VI Міжнародна конференція «Промислова безпека. Найкращі практики - 2018» з головною темою «П'ять рівнів зрілості культури безпеки підприємства. Український шлях».

03.09.2018

Доставка в відділення перевізника - безкоштовно

З 1.09.2018 піклуючись про Клієнтів, наша компанія вводить безкоштовну доставку при замовленні від 3000 грн.
23.08.2018

Які матеріали використовуються для виготовлення підошов

Важливість підошви для взуття не потрібно пояснювати. Саме вона захищає ноги від контакту з землею або іншими поверхнями. Від її параметрів залежить комфорт і зручність ходьби, зовнішній вигляд і тривалість експлуатації взуття.

10.08.2018

Різновиди захисних касок і їх особливості

Для забезпечення безпеки працівників часто застосовуються захисні каски, які захищають голову від несприятливих зовнішніх чинників: падіння різних предметів, контактів з хімічно активними речовинами, ударів електричним струмом, потрапляння вологи.

27.07.2018

Використання світлоповертаючих елементів на спецодязі

Неможливо переоцінити важливість засобів індивідуального захисту для створення безпечних умов праці та збереження здоров'я працівників. Сигнальний спецодяг вирішує принципове завдання забезпечення помітності людини при обмеженій видимості.

20.07.2018

Рекомендації щодо вибору літнього спецодягу

Літній спецодяг відноситься до числа найбільш затребуваних видів робочого одягу. Це обумовлено його універсальністю і можливістю використовувати практично на будь-яких напрямках діяльності.

13.07.2018

Купуй осінь влітку

Тільки до 31.08 встигни купити черевики «Smartfox High» S1 від французького виробника захисного взуття Lemaitre за спеціальною зниженою ціною - 588 грн.

11.07.2018

Акція від компанії 3М™

Шановні клієнти!

Компанія OZON ™ спільно з компанією 3М™ запрошує взяти участь в акції - Купуйте акційні набори 3М™ за спеціальними цінами. 

27.04.2018

Наші вітання із Всесвітнім днем охорони праці (28 квітня)

Компанія OZON від щирого серця вітає своїх клієнтів, партнерів і співробітників зі Всесвітнім днем охорони праці!
У нинішньому році нас очікує майже кругла дата - 15 років тому Міжнародна організація праці реалізувала прекрасну і дуже потрібну ідею залучення уваги до проблем, пов'язаних з безпекою людей на своїх робочих місцях.

Сторінки: Попер. 1 2 3 4 5 Наст. Всі

Ми працюємо з Брендами

x
OK