Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

30.01.2017

Техніка безпеки при виконанні зварювальних робіт

Зварювальні роботи відносяться до категорії особливо небезпечних як для самого зварника, так і для людей, що знаходяться в безпосередній близькості. Тому дуже важливо дотримання техніки безпеки при підготовці та проведенні будь-яких видів зварювальних робіт. Існує ряд несприятливих факторів, здатних викликати порушення здоров'я при зварюванні.

16.01.2017

Сигнальний одяг: особливості вибору

Безпека на робочому місці повинна бути основним пріоритетом для керівників будь-яких підприємств. Найбільше це стосується напрямів діяльності, що відрізняються підвищеною вірогідністю травматизму. Йдеться про виконання роботи в темний час доби, при поганій погоді або в безпосередній близькості від рухомих транспортних засобів або функціонуючих механізмів.

29.12.2016

Рекомендації по роботі і вибору спецодягу в зимовий період

Будь-яка діяльність в зимову пору року вимагає серйозної уваги до стану здоров'я працівників, які виконують свої обов'язки в умовах знижених температур. До групи ризику при морозній погоді потрапляють співробітники, що працюють під відкритим небом або в приміщеннях з недостатнім опаленням. Однією з найпоширеніших проблем в подібних ситуаціях вважається переохолодження, а в крайніх випадках - обмороження.

23.12.2016

Застосування кевлара в засобах індивідуального захисту

Забезпечення безпеки працівників є головним пріоритетом на більшості підприємств, тому для поліпшення ефективності і надійності засобів індивідуального захисту (ЗІЗ) приділяється значна увага впровадженню сучасних технологій. Хорошим прикладом такого підходу по праву можна назвати застосування кевлара (англ. Kevlar) у виготовленні спецодягу, робочого взуття та засобів індивідуального захисту.

30.11.2016

Костюм зварника: матеріали та конструктивні особливості

Робота зварника справедливо вважається діяльністю з підвищеною небезпекою для життя, тому і спецодяг зварника повинен відповідати більш високим вимогам безпеки. При виборі одягу для зварювальних робіт необхідно брати до уваги цілий ряд негативних факторів, які можуть безпосередньо вплинути на робочий процес.

28.11.2016

Нові моделі утеплених курток

Настання холодів зробило особливо актуальним питання захисту працівників від впливу знижених температур. Компанія OZON ™ оперативно відреагувала на ситуацію, що склалася і розробила нові моделі утеплених курток для роботи в зимових умовах.

31.10.2016

Хімстійкий одяг. Види і призначення

Умови на цілому ряді підприємств припускають наявність в робочому процесі можливого контакту працівників з хімічно активними і токсичними речовинами. В їх число входять: нафтопродукти, кислотно-лужні сполуки, нітрати, важкі метали та ін. Для надійного захисту від впливу агресивних і небезпечних середовищ розроблений спеціальний хімстійкий одяг.

26.10.2016

Діелектричні засоби захисту

Фахівці з обслуговування електричних машин і установок піддаються ризику ураження струмом, тому забезпечення безпеки в таких умовах є головним завданням при організації робочого процесу. Компанія OZON™ пішла по шляху комплексного вирішення цього питання, і підготувала для споживачів розширений перелік діелектричних виробів, які допоможуть надійно захистити персонал при виконанні своїх обов'язків

29.09.2016

Нові рукавички з нітриловим покриттям вже у продажу!

Ми раді повідомити, що наш асортимент товарів поповнився якісними і недорогими рукавичками з нітриловим покриттям! Рукавички з нітриловим покриттям мають високі показники зносостійкості і можуть прослужити в три рази довше, ніж звичайні шкіряні рукавички, і майже в двадцять разів довше, ніж рукавички з брезенту

19.09.2016

Зимовий спецодяг OZON став ще тепліше

Синтепон відомий багатьом як матеріал, найбільш часто вживаний у виробництві теплого одягу, постільних речей, текстильних виробів і м'яких меблів. Цей матеріал виготовляють із синтетичних поліефірних волокон, які скріплюються спеціальними сполучними речовинами або за допомогою термічної обробки.

19.08.2016

В асортименті ТОВ « Укртекстиль» з'явилася нова тканина

Шановні наші партнери!
З радістью повідомляємо, до нас на склад надійшла нова тканина - саржа SAMVOL. 
Склад тканини: 35% бавовна / 65% поліестер, щільністю 245 г/м2.  
Саме її ми будемо використовувати при пошитті складського спецодягу, а також, частково, при пошитті продукції на замовлення.
28.07.2016

Відкриття філії та виставкового залу в Кривому Розі

Ми стали ближче! Тепер ознайомитися з продукцією OZON, якій довіряють більше 5000 підприємств по всій Україні, можуть і клієнти з Кривого Рогу.
27.04.2016

Всесвітній день охорони праці (28 квітня)

Компанія OZON вітає своїх клієнтів та партнерів зі всесвітнім Днем Охорони Праці, який відзначається 28 квітня.
Ми, як ніхто інший, розуміємо і підтримуємо цей захід, головне призначення якого - створення і просування культури охорони праці.

29.03.2016

Медичний одяг

Медичний одяг – це спеціалізований професійний тип одягу, призначений для лікарів, студентів різних медичних вузів і тих, хто працює в лабораторіях. Найбільш традиційний предмет такого одягу – це звичний для нас медичний халат. Але і в наш час існує багато варіантів стильного та практичного медичного одягу. 

21.03.2016

Засоби захисту органів дихання в несприятливих умовах

Пошкодження органів дихання може стати причиною серйозних захворювань і навіть смерті. Часто ураження дихальної системи може проявитися через багато років, особливо у людей, робота яких безпосередньо пов’язана із забрудненим повітрям. Але іноді так трапляється, що захистити органи дихання потрібно терміново, це стосується несприятливої екологічної ситуації, природних катастроф й інших випадків, коли повітря робиться нестерпно брудним, в його складі знаходять величезну кількість домішок неорганічного чи органічного складу, а також шкідливих випарів.
18.03.2016

Утеплений спецодяг – запорука плідної праці в будь-яку погоду

Погодні умови, навіть найбільш несприятливі, не мають впливати на робочий процес. Особливо це стосується представників тих професій, які проводять більшу частину свого робочого дня на свіжому повітрі: працівники комунальних служб, робітники заправок, охоронці, будівельники, спеціалісти в різних сферах промисловості, медпрацівники, й так далі. Для того, щоб робочий день минав максимально безпечно й комфортно, потрібно мати комплект утепленого спецодягу, який захистить навіть у мінусову температуру.
29.02.2016

Високоякісне захисне індивідуальне оснащення

Під час роботи на великому виробництві дуже важливо не забувати про особисту безпеку, і пам'ятати про засоби індивідуального захисту.

Головним компонентом, який повинен забезпечити безпеку працівника при виконанні різного типу роботи, повинна бути захисна каска.
25.02.2016

Робимо вибір сучасного пожежного інвентарю

Залежно від специфіки зберігання засобів пожежогасіння, приміщення і матеріалів, класу загоряння, можливих результатів і дієвості розчину, роблять вибір на користь обумовленого вогнегасника.
23.02.2016

Взуття як частина медичної «моди»

У звичайних людей при словосполученні «медичний спецодяг» відразу виникають асоціації з білими халатами і характерними масками. Це найочевидніші атрибути працівника охоронооздоровчого закладу. Але далеко не єдині.

18.02.2016

Компанія OZON взяла участь в Міжнародному семінарі в галузі охорони праці в аграрному секторі

16 лютого компанія ТОВ "Укртекстиль", ТМ OZON прийняла участь в першій сесії Міжнародного Семінару, темою якого стала «Охорона праці в аграрному секторі України: нові виклики та можливості розвитку». Зустріч була організована Європейським банком реконструкції та розвитку спільно з Державною службою України з питань праці.

Сторінки: Попер. 1 2 3 4 5 Наст. Всі

Ми працюємо з Брендами

x
OK