Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

10.11.2017

Особливості вибору і використання трикотажних рукавичок


Perchatki2.jpgЗастосування трикотажних рукавичок з ПВХ-покриттям в якості захисту рук від пилу, бруду і незначних пошкоджень (порізи, зачепи, подряпини) набуло великого поширення завдяки їх невисокій ціні, простоті експлуатації і зручності використання. Такі рукавички можна вважати по-справжньому народним товаром. Важко відшукати схожий продукт з категорії засобів індивідуального захисту, який мав би настільки ж високу популярність в переважній більшості сфер діяльності:
  • ремонт і обслуговування машин і механізмів;
  • складські роботи (навантаження, розвантаження, транспортування);
  • будівельні і монтажні послуги;
  • промислове виробництво (цехи, конвеєри);
  • робота комунальних та технічних служб;
  • будь-які загальногосподарські роботи;
  • в побуті і т.д.

Практичність трикотажних рукавичок привела до появи цілого ряду їх різновидів, вибір з яких найчастіше зовсім непростий. Визначальним моментом в цьому процесі є чітке розуміння області застосування рукавичок, після чого для подальшого відсіву необхідно враховувати клас в'язки виробів, позначення якого, як правило, присутнє на маркуванні рукавичок.

Перелічимо основні класи в'язки:
  • 7-й клас в'язки

Використовується на грубих роботах незначної складності, для яких пріоритетом є механічна міцність рукавичок. Характеризується вільної в'язкою, що забезпечує достатню вентиляцію навіть при літніх температурах.
  • 10-й клас в'язки

Відрізняється від попереднього більш щільною в'язкою і підвищеною тактильною чутливістю. Підходить для роботи з дрібними деталями і кріпленнями.
  • 13-й клас в'язки

Призначений для найбільш точних операцій. Це може бути ремонт годинникових механізмів, виготовлення дорогоцінних виробів, робота з електронікою.

Бавовняний склад трикотажних рукавичок практично виключає появу алергічних реакцій, зберігає високу рухливість пальців і не викликає втоми рук при тривалому використанні. Також можна відзначити легкість прання і санітарної обробки, що має велике значення при інтенсивній експлуатації.

ПВХ-покриття в області долоні і пальців істотно поліпшує зчеплення трикотажних рукавичок з різними поверхнями і предметами. Полівінілхлорид (ПВХ) підвищує зносостійкість виробів і збільшує термін їх експлуатації. Різні варіанти ПВХ-малюнка дозволяють більш точно підібрати модель для тих чи інших операцій. В якості малюнка може виступати логотип або фірмова символіка підприємства, що з успіхом використовується для просування брендів і торгових марок.

Компанія OZON пропонує вражаючий асортимент засобів індивідуального захисту, частиною якого є трикотажні рукавички. У нас ви завжди зможете підібрати модель для конкретного виду робіт або комплексно вирішити питання з екіпіровкою фахівців в масштабі всього підприємства. Для складних випадків до ваших послуг команда професійних консультантів, які допоможуть розібратися в тонкощах робочих процесів і придбати необхідну продукцію.

Ми працюємо з Брендами

x
OK