Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

28.11.2017

Переваги використання високоякісних ЗІЗ


SIZ-OZON.jpgЗасоби індивідуального захисту сьогодні представляють собою якісну продукцію, виготовлену з використанням високотехнологічних матеріалів, що відрізняється сучасним дизайном, продуманою ергономікою і прекрасними споживчими характеристиками. Ті часи, коли технічні служби підприємств, що відповідають за постачання працівників спецодягом, взуттям та іншими ЗІЗ, вважали за краще економити кошти, закуповуючи недорогу і в той же час не дуже якісну продукцію, безповоротно пішли.

Жорстка конкуренція вже давно розставила все на свої місця. Зниження вимог до якості придбаних захисних засобів неминуче призводить до збільшення виробничого травматизму і зростання психологічного напруження в робочому колективі. Якщо в цих умовах не вжити невідкладних заходів щодо принципової зміни ситуації, на наступному етапі вас чекає зниження продуктивності праці і, як наслідок, погіршення фінансових показників.

Швидше за все, така перспектива не додасть оптимізму керівникам і власникам більшості підприємств. Однак не все так погано, і рішення проблеми лежить буквально на поверхні. Ми наведемо шість основних причин для придбання високоякісних засобів індивідуального захисту:

Найкращий захист від виробничих ушкоджень

Умови роботи на різних підприємствах найчастіше пов'язані з підвищеними ризиками для здоров'я. Це можуть бути промислові цехи, хімічні виробництва, висотні роботи і багато іншого. Можна не сумніватися, що у працівника повинні бути вагомі аргументи для того, щоб він відчував себе впевнено і комфортно при виконанні своїх обов'язків. А що крім професійного досвіду і особистих умінь стоїть між ним і небезпеками, що його очікують? Відповідь зрозуміла - це надійний спецодяг, від якості якого безпосередньо залежить ступінь захисту і безпеки.

Купівля якісних виробів є вигідним заходом

Так-так, не варто особливо гнатися за дешевизною. Дуже часто зекономлені «три копійки» призводять до того, що придбана продукція виявляється «вчорашнім днем». І це не дивно. Світ не стоїть на місці. Поліпшуються технології, удосконалюються матеріали, а це призводить до підвищення надійності виробів, збільшення терміну їх служби. Заощадивши сьогодні, ви вже завтра можете опинитися перед фактом додаткових витрат по заміні спецодягу або взуття, які не витримали навантажень. Але ж рішення і тут зовсім поруч - купуйте тільки якісні товари, це дійсно економить гроші!

Підвищення продуктивності праці

Зручний спецодяг і робоче екіпірування самим позитивним чином позначаються на продуктивності праці. Уявіть зварника з неякісними окулярами для зварювання. Через дуже нетривалий час його очі неминуче втомляться і, як мінімум, перерва в роботі забезпечена. А це втрата грошей як для підприємства, так і для працівника. І це ми ще не говоримо про можливі наслідки для зору і ймовірні професійні захворювання. Тому цілком очевидно, яке рішення прийме відповідальний керівник. Чи стане він підставляти під удар виробничий процес, закуповуючи дешеві підробки у невідомих постачальників. Звичайно, ні.

Іміджеві придбання

Професійні засоби індивідуального захисту самі по собі можуть багато розповісти про стан справ в компанії, тому працівників підприємства, яке позиціонує себе як солідне і надійне, просто неможливо уявити одягненими в неякісний або неохайний спецодяг. Якщо у вас є серйозні плани по розвитку і просуванню свого бізнесу, встановіть високі стандарти безпеки і одягніть своїх людей в стильну уніформу. Додайте до цього ваші корпоративні особливості (логотипи, фірмові кольори, емблеми і символіку), і дуже може бути, що частину витрат на рекламу можна буде просто скоротити!

Поліпшення психологічного мікроклімату на підприємстві

Робота займає значну частину життя кожного з нас. З цієї причини дуже важливо, в якому настрої і з якими думками проводить людина цей час. Турбота адміністрації підприємства, що виражається в забезпеченні персоналу якісним і красивим спецодягом, сприяє формуванню корпоративної культури, впевненості в завтрашньому дні і реально підвищує мотивацію при виконанні поставлених завдань.

Зниження рівня травматизму

Не секрет, що металевий щит краще дерев'яного. А якщо при цьому він ще й легше за вагою, красивіше виглядає і зручніше у використанні, то вибір очевидний. Така самаситуація і з засобами індивідуального захисту. Тому перестаньте купувати «дерев'яні щити», подбайте про сучасний і надійний спецодяг для ваших співробітників. Повірте, ви обов'язково відчуєте їх подяку!

Ми працюємо з Брендами

x
OK