Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

13.04.2018

Особливості кольорових лінз для захисних окулярів

Гарний зір є однією з головних умов повноцінного сприйняття навколишнього світу, тому захист очей на виробництві та в побуті надзвичайно важливий з метою підтримки комфортної життєдіяльності та здоров'я людей.

20.03.2018

Переваги чорних нітрилових рукавичок і сфери їх застосування

Більшість виробничих операцій виконується за участю рук людини, тому їх захист стає ключовим фактором забезпечення безперервності робочого процесу.

06.03.2018

Основні види і особливості захисних підносків

Робоче взуття відрізняється від повсякденних моделей поліпшеними захисними характеристиками: міцністю, зносостійкістю, збільшеним експлуатаційним терміном, простотою обслуговування.

21.02.2018

Сучасні тенденції в зимовому спецодязі

Захисні можливості сучасного спецодягу дійсно вражають, а за рівнем комфорту кращі зразки наближаються до професійного спортивного одягу. Які ж нові ідеї і пропозиції чекають нас в найближчому майбутньому?

07.02.2018

Особливості сумісності ЗІЗ із захисними касками

Як показує практика, комбіноване використання різних елементів ЗІЗ часто здійснюється без попередньої оцінки ступеня їх впливу на захисні властивості один одного. В результаті параметри деяких ЗІЗ можуть погіршитися, а загальний рівень комбінованого захисту може виявитися істотно нижче запланованого.

26.01.2018

Огляд матеріалів для виробництва водонепроникного робочого взуття

Кількість матеріалів, які використовуються виробниками для виготовлення водонепроникного робочого взуття, дуже велика, проте не всі з них досить універсальні за своїми показниками і на практиці вимагають грамотного підбору для виготовлення якісної продукції.

12.01.2018

Основні ризики і небезпеки при роботі в замкнутому просторі

Простір, вільний вхід або вихід з якого обмежений, називається замкнутим. Як правило, замкнутий простір не призначається для довготривалого перебування в ньому людини, а швидке переміщення і повітрообмін в ньому також ускладнені.

28.11.2017

Переваги використання високоякісних ЗІЗ

Зниження вимог до якості придбаних захисних засобів неминуче призводить до збільшення виробничого травматизму і зростання психологічного напруження в робочому колективі. Якщо в цих умовах не вжити невідкладних заходів щодо принципової зміни ситуації, на наступному етапі вас чекає зниження продуктивності праці і, як наслідок, погіршення фінансових показників.

10.11.2017

Особливості вибору і використання трикотажних рукавичок

Застосування трикотажних рукавичок з ПВХ-покриттям в якості захисту рук від пилу, бруду і незначних пошкоджень (порізи, зачепи, подряпини) набуло великого поширення завдяки їх невисокій ціні, простоті експлуатації і зручності використання.

13.10.2017

Участь у V Ювілейний Міжнародної конференції «Промислова безпека. Найкращі практики - 2017»

10-12 жовтня в Києві пройшла V Ювілейна Міжнародна конференція «Промислова безпека. Кращі практики - 2017», в якій компанія OZON виступила в ролі одного з партнерів.

21.09.2017

Основні правила догляду за спецодягом

З огляду на обсяг виконуваних завдань, спецодяг часто використовується в цілодобовому режимі, тому перед службами постачання підприємств гостро стоїть питання про максимально можливе продовження терміну його експлуатації.

14.09.2017

Засоби індивідуального захисту для шахтарів

Робота на шахтах об'єктивно вважається однією з найбільш важких і небезпечних. Обмеженість простору, необхідність примусової подачі повітря, підвищені температури, загазованість і запиленість, можливість серйозних травм і пошкоджень - все це негативним чином впливає на психофізичний стан працівників.

07.09.2017

Семінар у Кривому Розі

Компанія «Укртекстиль» TM OZON і компанія «Lemaitre Securite» 6 вересня перевірили семінар в Кривому Розі на тему «Підвищення обізнаності вищого управлінського рівня про стан справ в сегменті і на скільки ефективна і належна охорона праці економічно вигідна для підприємств».

06.07.2017

Рекомендації по догляду за робочим взуттям

Робоче взуття використовується на більшості підприємств з метою захисту ніг персоналу від несприятливих зовнішніх впливів. Якісне спецвзуття допомагає знизити до мінімуму ризики виробничих травм і пошкоджень, зберігаючи високий рівень комфорту при його носінні.

15.06.2017

Промислові газоаналізатори і газосигналізатори

Сучасні виробничі процеси завжди несуть ризик несприятливих наслідків для персоналу від контакту з промисловими газами і випарами, тому забезпечення подачі безпечного за своїми параметрами повітря можна без сумнівів віднести до пріоритетних питань з організації праці.

12.06.2017

Умови акції від компанії 3М

Шановні клієнти, в період з 12.06 по 31.08 в нашій компанії проходить акція від партнерів - компанії 3М.
Умови акції:

  • при покупці 4 пар протигазових фільтрів 3М серії 6000 - напівмаска 3М серії 6000 всього за 199 грн без ПДВ;
  • при покупці 8 пар протигазових фільтрів 3М серії 6000 - маска 3М серії 6000 всього за 1499 грн без ПДВ.

28.04.2017

Як правильно використовувати беруші

На будь-якому виробництві не тільки інженери з охорони праці, а й рядові працівники повинні добре розуміти всю важливість використання якісних засобів захисту органів слуху. Їх наявність обов'язково в умовах, коли рівень навколишнього шуму перевищує допустимі 90 децибел, а якщо шум досягне 120 децибел, незворотні наслідки можуть настати протягом дуже короткого часу.

16.04.2017

Матеріали для хімстійких рукавичок

Надійний захист рук працівників входить в число ключових моментів при організації виробничих процесів на підприємствах, діяльність яких пов'язана з хімічно активними продуктами. Основним захисним засобом в таких умовах є хімстійкі рукавички.

27.02.2017

Засоби індивідуального захисту на виробництві для жіночого персоналу

На більшості підприємств забезпечення жіночого персоналу засобами індивідуального захисту залишає бажати кращого. І справа тут не в упередженому ставленні роботодавців до жіночої праці або в недооцінці вкладу жінок-співробітників в загальну скарбничку зусиль всього колективу.

17.02.2017

Використання натуральних і сумішевих тканин для пошиття спецодягу

Перелік матеріалів, що застосовуються у виготовленні робочого одягу, досить великий, проте до найбільш розповсюджених відносяться наступні види тканин: натуральні, сумішеві, синтетичні, хоча найчастіше використовуються два перших різновиди.

Сторінки: Попер. 1 2 3 4 5 Наст. Всі

Ми працюємо з Брендами

x
OK