Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

26.10.2016

Діелектричні засоби захисту

dielektrika.jpgФахівці з обслуговування електричних машин і установок піддаються ризику ураження струмом, тому забезпечення безпеки в таких умовах є головним завданням при організації робочого процесу. Компанія OZON™ пішла по шляху комплексного вирішення цього питання, і підготувала для споживачів розширений перелік діелектричних виробів, які допоможуть надійно захистити персонал при виконанні своїх обов'язків:

  • Килимки діелектричні. Реалізують захисні функції в електричних установках закритого типу. Мають антистатичні властивості, випускаються в різних розмірах.
  • Діелектричні рукавички. Відносяться до найбільш поширеного виду діелектричних аксесуарів, призначених для індивідуального захисту. При виготовленні використовується натуральний каучук. Ефективно застосовуються на більшості електромонтажних робіт. Функціональність і заявлені технічні характеристики підтверджені на тестових випробуваннях. Завдяки анатомічній формі значно підвищено експлуатаційний комфорт виробів.
  • Калоші діелектричні. Виготовлені способом формування. Забезпечують захист при максимальній напрузі не вище 1000 В. Можуть використовуватися для обслуговування закритих і відкритих електричних установок. У разі роботи під відкритим небом, обов'язковою умовою є відсутність опадів і підвищеної вологості. Надягають поверх стандартного робочого взуття.
  • Боти діелектричні. Виготовлені способом формування. Застосовуються при максимальній напрузі на електроустановках не вище 1000 В. Оснащені рифленою підошвою, що добре захищає від ковзання. Зовні нагадують звичайні черевики, однак надягають, як і калоші, поверх робочого взуття.


Слід пам'ятати, що при виборі аксесуарів для захисту працівників від можливих ударів струмом не рекомендується використовувати прості гумові рукавички, так як експериментально підтверджено, що ступінь захисту, який можуть забезпечити діелектричні вироби, істотно вище показників їх гумових аналогів.

Безпека праці є безсумнівним пріоритетом при плануванні і виконанні робіт на будь-якому підприємстві, тому купувати захисні засоби і аксесуари найкраще у надійних постачальників. Якість продукції, яку пропонує компанія OZON™, пройшло перевірку роками успішної експлуатації, а наш досвід допоможе відділам постачання та службам охорони праці підібрати оптимальну комплектацію для будь-яких напрямків і видів діяльності.


Ми працюємо з Брендами

x
OK