Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

25.12.2015

Хімстійкі рукавички на сторожі захисту рук

Спеціальні і хімічно стійкі рукавички - розділ інтернет-магазину OZON, де представлені засоби індивідуального захисту рук та передпліччя від хімічно небезпечних матеріалів, агресивних речовин і середовищ.

Рукавички OZON виконані з сучасних стійких матеріалів, таких як латекс, нітрил і неопрен, які гарантують надійний захист рук, і при цьому нешкідливі для користувача. Для забезпечення більшої міцності і захищеності від зовнішніх фізичних впливів, використовуються також різні поєднань даних матеріалів і багатошарові конструкції.

У залежності від сфери застосування і призначення, рукавички мають різну щільність, розмір і форму. Таким чином, ви зможете легко підібрати підходящу для виконання тієї чи іншої задачі модель.

У каталозі OZON представлені як одноразові рукавички, які знаходять саме широке застосування в медицині, фармакології, ветеринаріЇ і лабораторній діагностиці, так і багаторазові, які також використовуються на хімічних і лакофарбових виробництвах, а також у господарській і комунальній сфері.


Ми працюємо з Брендами

x
OK