Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

18.02.2016

Компанія OZON взяла участь в Міжнародному семінарі в галузі охорони праці в аграрному секторі

seminar_ozon.jpg  16 лютого компанія ТОВ "Укртекстиль", ТМ OZON прийняла участь в першій сесії Міжнародного Семінару, темою якого стала «Охорона праці в аграрному секторі України: нові виклики та можливості розвитку». Зустріч була організована Європейським банком реконструкції та розвитку спільно з Державною службою України з питань праці. Також захід відвідали представники Мужнародої Організації Праці, Євпропейського агентства з питань безпеки праці та охорони здоров’я, Міністерства аграрної політики та продовольства України, профспілок, сільськогосподарського бізнесу.

  На заході учасниками було підняте питання, щодо ролі сільськогосподарського сектору в економіці України, стан виробничого травматизму в агропромисловому комплексі України, роль Фонду соціального страхування з профілактики виробничого травматизму.

  Також увагу було приділено міжнародному досвіду. Зокрема, було розглянуто пропозицію ЄС, що до питань охорони праці, німецьку модель страхування в сфері охорони праці та впровадження її до агропромислового сектору.

 «Ми хочемо провести ряд євроінтеграційних реформ, щоб досягти єдиної стратегічної цілі, збереження життя та здоров’я наших громадян» - підсумував голова Держпраці Роман Чернега.




Ми працюємо з Брендами

x
OK