Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

16.04.2017

Матеріали для хімстійких рукавичок

Himstoykie-perchatki.pngНадійний захист рук працівників входить в число ключових моментів при організації виробничих процесів на підприємствах, діяльність яких пов'язана з хімічно активними продуктами. Основним захисним засобом в таких умовах є хімстійкі рукавички. Оскільки в даний час не існує універсальних матеріалів, які з однаковим успіхом протистоять різним агресивним середовищам, при виготовленні хімічно стійких рукавичок використовується цілий ряд компонентів: латекс, неопрен, вініл, ПВХ, нітрил і ін. Завдяки такому різноманіттю з'являється можливість підібрати готові вироби з такими захисними параметрами, які оптимально підійдуть для вирішення конкретних виробничих завдань.


Латексні рукавички

Рукавички латексні користуються великою популярністю в різних сферах: хімічна, харчова, фармацевтична промисловість, підприємства медичного спрямування, домашнє господарство. Латекс дозволяє захистити шкіру від впливу різних кислот і лугів, тому часто для латексних рукавичок вживається назва рукавички КЩС (кислотолугостійкі). Латекс добре переносить контакт з різноманітними спиртами, розчинниками, стійкий до водних розчинів і підвищеної вологості. Використання тонких рукавичок з латексу дозволяє зберегти тактильну чутливість рук на рівні, близькому до природних показників.


Нітрилові рукавички

Перелік хімічних речовин, від впливу яких захищають рукавички нітрилові, досить великий: масла, розчинники, різноманітні жири, мастила, кислотно-лужний спектр продукції, численні гербіциди і пестициди, нафтопродукти і їх похідні. Покриття з нітрилу стійке до проколів і порізів, різних механічних впливів, забезпечує відмінне зчеплення зі слизькими поверхнями.

Рукавички з неопрена

Неопрен відноситься до категорії синтетичних матеріалів. Він захищає від рідин і масел, концентрованих лужних розчинів, кислот і розчинників. Рукавички неопренові відомі своєю міцністю і здатністю зберігати задані параметри в широкому діапазоні температур. У зв'язку з тим, що вільний повітрообмін в неопренових рукавичках дуже ускладнений, багато моделей оснащуються зручними вкладишами з фланелі або бавовни, які добре вбирають піт і захищають шкіру від бактерій і подразнень.

Рукавички з вінілу і ПВХ

Рукавички з вінілу проявляють стійкість до стирання, добре переносять контакт з основними кислотами і лугами, захищають руки від впливу жирів, масел і продуктів нафтопереробки. Вінілове покриття часто зустрічається в якості додаткових елементів на спецодязі, що поліпшують його експлуатаційні властивості.

Полівінілхлорид (ПВХ) є синтетичним речовиною, що належать до категорії термопластичних полімерів. Він стійкий до різних спиртів і ефірів гліколю, успішно протистоїть впливу жирів, кислот і масел. Великого поширення набули трикотажні рукавички з нанесеною ПВХ точкою, що забезпечує більш щільне зчеплення з поверхнями і підвищені характеристики.


Ми працюємо з Брендами

x
OK