Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

27.04.2018

Наші вітання із Всесвітнім днем охорони праці (28 квітня)


Ohrana_truda2.jpg

Компанія OZON від щирого серця вітає своїх клієнтів, партнерів і співробітників зі Всесвітнім днем охорони праці!

Символічно, що це свято відзначається 28 квітня перед іншою важливою подією - міжнародним Днем праці (1 травня). У нинішньому році нас очікує майже кругла дата - 15 років тому Міжнародна організація праці реалізувала прекрасну і дуже потрібну ідею залучення уваги до проблем, пов'язаних з безпекою людей на своїх робочих місцях.

Зустрічаючись кожен день з колегами, ми вирішуємо безліч різних питань: складаємо і обговорюємо плани, виконуємо намічені завдання, отримуємо нові знання і допомагаємо один одному в справах. Незважаючи на те, що всі ми дуже різні, нас об'єднує прагнення зробити доручену роботу якнайкраще, використовуючи для цього свої вміння і ентузіазм.

Кожен раз, поринаючи в виробничу метушню, ми рідко замислюємося про те, що є хтось, хто незримо і дбайливо оберігає нас, створюючи умови, в яких навіть в найскладніших ситуаціях ми відчуваємо себе захищеними.

Бути захищеним! Наші фахівці більше двадцяти років працюють над тим, щоб ці слова стали нормою життя. Ми вдячні своїм клієнтам за те, що вони цінують ці зусилля, довіряючи продукції, яку випускає компанія OZON!

Відзначаючи Всесвітній день охорони праці, озирніться на минулий рік, подумайте, чи все було зроблено для того, щоб життя оточуючих стало більш комфортним і безпечним. Проявляючи турботу про їхнє здоров'я, кожен з нас робить найціннішу інвестицію - інвестицію в майбутнє, прибуток від якої можна буде відчувати щодня, перебуваючи в колективі щасливих і впевнених у собі людей, які отримують задоволення від того, що вони роблять.

Разом з вами ми міняємо наше життя на краще!


Ми працюємо з Брендами

x
OK