Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

28.11.2016

Нові моделі утеплених курток

Novie-modeli2.jpgНастання холодів зробило особливо актуальним питання захисту працівників від впливу знижених температур. Компанія OZON ™ оперативно відреагувала на ситуацію, що склалася і розробила нові моделі утеплених курток для роботи в зимових умовах:


При проектуванні виробів враховувалися побажання наших клієнтів, результати тестових випробувань та відгуки реальних користувачів. Окремо ми хочемо відзначити появу в нашому асортименті жіночих утеплених курток зимового зразка. Сподіваємося, що ці привабливі моделі викличуть підвищений інтерес у жіночого персоналу підприємств своїм ефектним зовнішнім виглядом, вдалою конструкцією і високою якістю виготовлення.

Як утеплювач в куртках використовується сучасний матеріал холлофайбер (400 г / кв.м.), застосування якого дозволило істотно зменшити вагу виробів, зберігши при цьому відмінні параметри теплоізоляції. Для додаткового захисту від вітру і снігу наші конструктора передбачили внутрішній манжет в нижній частині куртки і рукавів, комір-стійку і вітрозахисні планки, які ефективно перешкоджають доступу холоду. Конструктивні переваги доповнюють захищені кишені для безпечного зберігання документів і особистих електронних пристроїв і знімні регульовані капюшони.

Представлені моделі призначені для екіпіровки працівників підприємств і організацій різних сфер діяльності: промислові компанії, ремонтно-будівельні організації, підприємства машинобудування, агропромислового комплексу, комунальні служби і ін. Завдяки стильному дизайну і гармонійним колірним сполученням утеплені куртки від компанії OZON™ ідеально підійдуть в якості робочої одягу для керівного складу та ІТП.


Ми працюємо з Брендами

x
OK