Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

Новинка — напівмаска 3M™ SECURE CLICK ™ HF-800
23.03.2020

Новинка — напівмаска 3M™ SECURE CLICK ™ HF-800

Напівмаска 3M ™ SECURE CLICK ™ HF-800 - новий засіб захисту від дрібних твердих частинок. Технологія виготовлення та оснащення дозволяє використовувати респіратор для захисту від різних газів і парів. Інноваційна конструкція маски відрізняється системою картриджів з чотирма потоками, якій немає аналогів у світі. Виріб використовується з фільтрами ЗМ серії SecureClick ™ D8051 A1 і D8059 A1B1E1K1. Багаторазова маска відмінний захисний засіб від твердих частинок і парів, які часто виникають в промисловому середовищі.

Конструктивні особливості

Захисна напівмаска оснащена клапаном видиху і призначена для багаторазового використання. Її фільтри йдуть з двостороннім забором повітря. Воно проходить через отвір і розділяється на 4 потоки. Це в рази знижує рівень опору при диханні. Ергономічне розташування фільтрів робить виріб менш об'ємним і зручним для виконання різних робіт.
Серед інших переваг необхідно виділити:
• можливість поєднання з захисними щитками та зварювальними масками;
• за допомогою одного клацання відбувається безпечне з'єднання з фільтром;
• зручна і швидка заміна картриджів і фільтрів за допомогою технології Secure Click ™;
• легко знімається й одягається на голову;
• високий рівень герметичності забезпечує силіконовий лицьовий ущільнювач;
• напівмаску можна легко підігнати за розміром, не торкаючись до обличчя за допомогою силіконових пряжок;
• рівномірний розподіл ваги.

Високий рівень безпеки при експлуатації забезпечує кнопка перевірки герметичності. При її натисканні користувач може перевірити правильність посадки та переконається в повній герметичності виробу.
Зручність в експлуатації забезпечується м'яким і гнучким носовим профілем. Наявність клапана видиху відводить вниз дихання і вологу.

маска 3м

    маска 3м


Примітка: скоро в асортименті товарів з'явиться універсальна модель з мовною діафрагмою, яка забезпечить чітку комунікацію під час виконання службових обов'язків.

Висновки

Напівмаска 3M™ Secure Click™ серії HF-800 оснащена технологією Secure Click ™, яка представлена у вигляді замку для швидкої зміни картриджів.
• добре продумана форма напівмаски забезпечує максимальний кут огляду;
• ущільнювач виготовлений з еластомеру на силіконовій основі, який забезпечує щільне і комфортне прилягання вироби в області носа;
• фільтри мають стріловидний дизайн, що дозволяє одночасно одягати напівмаску разом зі зварювальними та шліфувальними щитками;
• засіб індивідуального захисту виготовлено з якісних і безпечних для здоров'я людини матеріалів;
• м’який лицьовий ущільнювач не перетискає ділянки шкіри, маску можна використовувати упродовж тривалого періоду, адже вона не залишає слідів від носіння.

При одяганні напівмаски створюється максимальний рівень герметичності, який забезпечує спеціальна кнопка. Вам лише необхідно вставити картридж в основу до характерного клацання. До недоліків напівмаски можна віднести тільки необхідність використовувати певні моделі фільтрів і картриджів. Напівмаски представлені в різних розмірах, а тому слід уважно поставитися до її вибору.

Багаторазовий респіратор виступає інноваційним і функціональним рішенням серед індивідуальних засобів захисту дихання. У нас також представлений широкий асортимент спецодягу, спецвзуття та засобів індивідуального захисту (ЗІЗ).

Менеджери компанії «Озон» допоможуть підібрати напівмаску, а також інші засоби індивідуального захисту для працівників вашого підприємства.

За додатковою інформацією звертайтеся до нас за телефоном: 0 800 500 388


Ми працюємо з Брендами

x
OK