Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

Новинки в утепленому взутті
09.12.2015

Новинки в утепленому взутті

Комфорт і зручність при роботі на відкритому повітрі в холодну пору року, а також на різних будівельних об'єктах та в неопалюваних приміщеннях забезпечить надійне і тепле взуття. В асортименті нашого інтернет-магазину ви можете знайти новинки серед зимових утеплених черевиків.

 Модель SNOWFOX S3 - високі утеплені черевики, які забезпечать надійний захист від зимових холодів, снігу та бруду. Вони виконані з сучасних надміцних матеріалів, що забезпечують довгий термін служби. Подвійний поліуретан підошви забезпечує захист від холоду і бруду, а також надійно охороняє стопу від колючих і ріжучих елементів. Зручний сучасний дизайн робить черевики SNOWFOX S3 не тільки надійним робочим взуттям, але і стильним рішенням для повсякденного носіння.

Настільки ж прекрасними характеристиками відповідають і утеплені черевики "ЛІДЕР". Вони виконані зі штучної шкіри та утеплені штучним хутром. Поліуретанова підошва з самоочисним профілем робить взуття зручною і для використання на будмайданчиках і промислових об'єктах, і для повсякденного носіння.


 Все утеплене спецвзуття доступне в широкому діапазоні розмірів.


Ми працюємо з Брендами

x
OK