Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

20.03.2018

Переваги чорних нітрилових рукавичок і сфери їх застосування


black_nitril.jpg

Більшість виробничих операцій виконується за участю рук людини, тому їх захист стає ключовим фактором забезпечення безперервності робочого процесу. Одним з поширених засобів індивідуального захисту рук є рукавички. Вони можуть виготовлятися з різних матеріалів. Ось тільки деякі з них: нітрил, латекс, вініл.

З перерахованих матеріалів нитрил має важливу перевагу - гіпоалергенність, чим не може похвалитися його найближчий конкурент - латекс. Нітрилові рукавички ведуть себе нейтрально по відношенню до людської шкіри, практично виключаючи прояви алергічних реакцій, що можуть бути спричинені присутністю в латексних виробах натурального каучуку і супутніх компонентів: тальку, різноманітної пудри, присипок і т.д. Нітрил, в свою чергу, має штучну природу (часто використовується назва «штучний каучук») і позбавлений цих недоліків, що сприяє його широкому поширенню в самих різних напрямках діяльності:

  • Медичні послуги, стоматологія.
  • Виробництво хімічних продуктів і матеріалів.
  • Фармацевтична галузь.
  • Технічне обслуговування транспортних засобів.
  • Надання перукарських і косметологічних послуг, татуаж, салони краси.
  • Ведення домашнього господарства та ін.


Далі ми розглянемо чорні нітрилові рукавички, як один з найбільш популярних видів, присутніх сьогодні на ринку.

Основною перевагою чорних нітрилових рукавичок є їх підвищена щільність. У порівнянні з класичними блакитними нітриловими рукавичками, вони мають значно кращі характеристики міцності, що надають користувачам більш надійний захист від пошкоджень. Тестові випробування і чимало інформації від споживачів підтвердили стійкість виробів до розривів, порізів та проколів. Їх поліпшена зносостійкість допускає неодноразове застосування на більшості робіт.

Матеріал, що використовується в рукачках, точно повторює контури тіла, гарантуючи щільне прилягання до рук, не обмежуючи при цьому свободу рухів. Завдяки таким властивостям досягається істотне зниження стомлюваності і підвищення комфорту роботи. Спеціально розроблена текстура чорних нітрилових рукавичок дозволяє надійно утримувати в руках навіть слизькі і промаслені поверхні, зберігаючи впевнене зчеплення і забезпечуючи хороші тактильні можливості для роботи з дрібними предметами.

Рукавички чудово зарекомендували себе при контактах з хімічно активними речовинами і рідинами. Вони здатні захистити руки від впливу кислотно-лужних розчинів, жирових і масляних сполук, дезінфікуючих препаратів, вірусних і бактеріальних середовищ, а також від перепадів температур. Потрібно пам'ятати, що дані рукавички не стерильні, тому для проведення медичних операцій або робіт в лабораторіях бажано підбирати інші моделі.

Вартість чорних нітриловим рукавичок трохи вище інших різновидів, однак це компенсується кращими характеристиками, унікальною міцністю і можливістю багаторазового використання. Фахівці гідно оцінюють такі переваги, а статистика продажів підкреслює зростаючу популярність цих виробів у багатьох сферах діяльності.


Ми працюємо з Брендами

x
OK