Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

Спецодяг та засоби захисту Portwest - надійність та безпека використання
03.07.2020

Спецодяг та засоби захисту Portwest - надійність та безпека використання

З радістю повідомляємо вам, що ми почали співпрацю з всесвітньо відомим брендом Portwest. Товари нашого нового дистриб'ютора представлені в каталозі інтернет-магазину OZON. Переходьте до відповідної категорії, щоб обрати ЗІЗ і захисний одяг.

ПРО БРЕНД PORTWEST

Це розробник і виробник спецодягу, захисного взуття та рукавичок, засобів індивідуального захисту світового класу. Компанія була заснована в 1904 році і є сімейним бізнесом. Товари Portwest поставляються в Європу, Африку, Росію, США, на Близький Схід. Продукція компанії здійснила справжню революцію в сфері безпечного та надійного спецодягу. Робоче екіпірування Portwest користується популярністю, тому що зручне, має стильний зовнішній вигляд і високу якість. Виробничі потужності бренду знаходяться в Європі, на Далекому Сході і в Бангладеші. Заводи Portwest сертифіковані WRAP - організацією, що займається просуванням безпечного, законного, гуманного і етичного виробництва.

Компанія «Портвест»:
  • має сертифікати ISO 9001 та ISO 14001 (системи менеджменту якості і системи екологічного менеджменту);
  • є членом міжнародних торговельних і науково-дослідних організацій SATRA, BSI, BSIF;
  • випускає продукцію, що відповідає європейським стандартам.

Товари компанії обов'язково проходять повну перевірку незалежними лабораторіями. Продукція відповідає міжнародним стандартам безпеки.

З яких матеріалів виготовляють спецодяг Portwest?

Компанія виробляє одяг підвищеної видимості, призначений для професійного використання. Робоче екіпірування відповідає стандартам EN ISO 20471, ANSI / ISEA 107, AS / NZS 4602.1. Всім вимогам, що пред'являються до зовнішнього вигляду та обробки спецодягу.
При виготовленні робочого сигнального одягу використовуються сучасні світловідбиваючі матеріали:

  • Portwest Extreme - високоякісна вологостійка тканина преміум-класу, 100% поліестер 300D Stretch Oxford 200 г, що забезпечує комфорт в носінні і стійкість спецодягу до механічних пошкоджень.
  • 300D Oxford Weave - 100% поліестер щільністю 300D. Стійкий до стирання. Має водовідштовхувальний зовнішній і внутрішній шар. Наприклад, з цієї тканини виготовлена світловідбиваюча дорожня куртка 7-в-1.
  • Sealtex Ultra - виготовлена з повітропроникного високотехнологічного 100% поліестеру на трикотажній основі, має внутрішнє безбарвне покриття, що забезпечує водонепроникність і вітрозахисні властивості.
  • Cotton Comfort - містить 55% бавовни всередині для комфортного носіння та 45% поліестеру зовні - для міцності.
  • Vest-Port - створена з поліестеру, трикотажна в'язка. Це міцна, надійна і комфортна тканина для світловідбиваючого спецодягу.
Лінійка спецодягу високої видимості має світловідбиваючі стрічки HiVisTex Pro, наприклад, куртка робоча сигнальна SOFTSHELL T402. Стрічки не нашиваються на тканину, а наносяться спеціальним складом. Завдяки цьому світловідбиваючі матеріали не втрачають властивостей після великої кількості прань і чисток. Якість стрічок HiVisTex Pro тестується відповідно до стандартів EN ISO 20471, ANSI / ISEA 107, AS / NZS 4602.1.

Як перевіряють продукцію Portwest?

Для тканин і світловідбивних стрічок, що використовуються в пошитті захисного одягу, наприклад, штани робочі T701, обов'язковий контроль якості. 

Для підтвердження відповідності продукції Portwest стандарту EN ISO 20471 всі матеріали проходять тестування за допомогою спеціального обладнання: 

  • Ретрорефлектометр - прилад для вимірювання коефіцієнтів світловідбивання, перевіряє продуктивність світловідбиваючої стрічки. За стандартом EN ISO 20471 результат повинен бути не менше 330 кд/люкс.м2, в компанії «Портвест» дотримуються норми 400+ кд/люкс.м2. 
  • Спектрофотометр Konica Minolta - використовується для вимірювання, контролю та порівняння тканин для спецодягу.
В асортименті інтернет-магазину OZON представлений великий вибір спецодягу для будівельників, монтажників, зварювальників, охоронців, працівників комунальних служб. Ви можете придбати: сигнальні жилети, куртки, плащі, рукавички, каски, утеплений захисний одяг, штани, а також засоби безпеки бренду Portwest на нашому сайті перейшовши за посиланням.

Забезпечте безпеку собі і своїм працівникам, використовуючи спецодяг від перевірених європейських виробників, таких як Portwest.

Ми працюємо з Брендами

x
OK