Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

ТОП 5 моделей зимових робочих курток | OZON
03.01.2020

ТОП 5 моделей зимових робочих курток | OZON

Наша компанія реалізує спецодяг та ЗІЗ для усіх сфер професійної діяльності. За 25 років бездоганної роботи ми вийшли на лідируючі позиції в цьому сегменті ринку. Продукція сертифікована. Володіє високою якістю, підвищеною безпекою, максимальною зручністю. При цьому зберігається доступна вартість.

Ми зацікавлені в довгостроковому співробітництві, тому гарантуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта. При необхідності оперативно доставимо товар в будь-яку точку України.
Пропонуємо великий асортимент теплих курток для роботи в зимовий період та період міжсезоння.

РОБОЧА КУРТКА ГРАНД К5

Зручна і стильна. Завдяки використанню холлофайбера куртка легка, не ускладнює рухів.Але при цьому досить тепла для ранньої весни або пізньої осені. Подовжений фасон і куліска всередині створюють додатковий захист від холодного вітру. Щільний поліестер стійкий до механічних впливів і виробничим забруднень. 4 зовнішніх і 2 внутрішніх кишені із захисними клапанами надійно збережуть документи, ключі, телефон. Світловідбиваючий кант забезпечить безпеку в темний час доби. Виріб легко переться,  не деформується, швидко сохне. Гарантійний термін носіння - 12 місяців при інтенсивному використанні.

РОБОЧА КУРТКА ВЕКТОР СПС К4

Підходить для роботи при температурі до -20 градусів. Утеплена синтепоном, матеріал - поліестер (65%), бавовна (35%). Таке поєднання забезпечує захист від холоду, виробничих забруднень, механічних пошкоджень. Рукава з прямим входом і ліктьовим швом. Капюшон, комір-стійка, регулювання ширини, світловідображаючі вставки роблять робочу куртку Вектор СВЛ К4 зручною для застосування в будь-яку негоду. 

РОБОЧА КУРТКА «ШТОРМ®» К5

Тепла і комфортна, з притачной підкладкою з синтепону і центральною застібкою-блискавкою. Завдяки вільному крою може вдягатися поверх робочого одягу. Незаперечні достоїнства: подовжений фасон, кулиска на талії, наглухо застібається капюшон, вітрозахисні планка і манжети. Ці продумані деталі зробили Шторм К5 незамінною екіпіровкою для професійної діяльності в сильний снігопад або заметіль.

РОБОЧА КУРТКА «ОСНОВА» К4

Переваги: ​​практичність і простота крою. Володіє всіма необхідними захисними елементами: синтепоновий подклад, збільшена довжина, комір-стійка, регулювання по талії. 4 зовнішніх кишені з надійними текстильними клапанами і 2 внутрішніх. Застібка-блискавка повністю прикривається вітрозахисної планкою на кнопках. Припасовані манжети захистять від попадання снігу в рукава. Ідеальний вибір для холодної пори року.

РОБОЧА КУРТКА ЧИКАГО К7

Сучасна, стильна, виконана з високотехнологічного матеріалу Дюспо Ріп-Стоп з мембранним PU покриттям. Утеплювач - холлофайбер. Тканина має високі теплозахистні властивості, а водовідштовхувальна пропитка не дозволить намокнути навіть у сильний дощ. Зовнішній вигляд підкреслюють декоративні контрастні вставки. Рукава і поділ виробу мають потаємні трикотажні манжети, які перешкоджають потраплянню всередину снігу або води. Комір оброблений флісом. Капюшон знімний, комбінований з суцільнокроєним козирком. Регулюється куліской по висоті і об'єму. Захищає від вітру і дощу.

Не можете визначитися з вибором? Менеджери інтернет-магазину OZON дадуть відповіді на запитання і підберуть оптимальний варіант.

Контактні телефони: 0 800 500 388, +38 044 495 12 98.

Ми допоможемо підібрати спецвзуття та спецодяг для вашого бізнесу!


Ми працюємо з Брендами

x
OK