Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

27.04.2016

Всесвітній день охорони праці (28 квітня)


Den_ohrani_truda.jpg

Компанія OZON вітає своїх клієнтів та партнерів зі всесвітнім Днем Охорони Праці, який відзначається 28 квітня.

Ми, як ніхто інший, розуміємо і підтримуємо цей захід, головне призначення якого - створення і просування культури охорони праці.


Що таке День Охорони Праці?

Не просто слова: за ними стоять реальні життя, і безпека реальних людей, що піддаються різним небезпекам під час роботи буквально кожен день. Щоб звернути увагу спільноти на ці питання, Міжнародна організація праці (МОП) ініціювала введення Дня Охорони Праці. Він був вперше відзначений 28 квітня 2003 року, і вже через 2 роки Україна підтримала цю ініціативу.

З проблемою зниження нещасних випадків і смертності на робочому місці активно борються всі країни Євросоюзу. І головний інструмент в цій боротьбі - стандартизація технологій і систем організації праці.

Здоров'я працюючої людини є запорукою стабільності економіки і можливості її розвитку. Тому вкрай важливим є захист життя і здоров'я працівників підприємств від небезпечних і шкідливих факторів, з якими вони стикаються на своїх робочих місцях.

Людське життя - безцінне. А його збереження є важливою соціальною складовою сучасної країни і кожного підприємства.

Ми працюємо кожен день, щоб підвищувати безпеку і продуктивність праці в різних сферах економіки. Наша продукція виготовляється в суворій відповідності з європейськими нормами якості. Ви можете бути впевнені в тому, що її застосування дієво і ефективно захищає вас і ваших співробітників.

Бажаємо вам здоров'я! А про вашу безпеку ми дбаємо разом з вами!



Ми працюємо з Брендами

x
OK