Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

01.04.2021

Як обрати спецодяг для аграрника | OZON

Що там по врожаю__ (2).png


ВСІ ЗАВМЕРЛИ В ОЧІКУВАННІ... ЯКИМ ЖЕ БУДЕ ВРОЖАЙ ЦЬОГО РОКУ?

Ще не на всіх полях розтанув сніг, а ми вже знайшли кілька чудових варіантів спецодягу та засобів захисту для працівників аграрної галузі. Давайте дізнаємось, які властивості повинні мати захисні костюми для робочих агросфери.

Яким повинен бути спецодяг для аграрників?

Спецкостюм повинен захищати агронома та його одяг від пилу і бризків розпилювача, а завдяки наявності спеціальниих «дихаючих» вставок, забезпечувати захист від перегріву. Надійні захисні рукавички повинні зберігати руки від агресивних хімікатів. Окуляри мають оберігати очі від палючого сонця, потрапляння рідин та ультрафіолетового випромінювання, респіратор - захищати органи дихання.
Експлуатація землеобробної техніки завжди вимагає більших зусиль та вкладень, а також постійно супроводжується великою кількістю бруду та пилу. У період догляду за рослинами (на початковому етапі та протягом росту) використовуються не зовсім корисні, а іноді і дуже небезпечні для здоров'я людини речовини.
Тому дуже важливо, щоб працівники, що мають контакт із небезпечними засобами та хімікатами проти шкідників та хвороб, мали необхідні засоби індивідуального захисту та спецодяг, які убезпечать від негативних наслідків для здоров'я людей.

Від чого захищає спецодяг?

Причиною багатьох травм можна назвати необачне ставлення до правил охорони праці. Начальники всіх підрозділів підприємства повинні слідкувати за тим, щоб спеціалісти використовували видані засоби захисту під час виконання завдань, пов'язаних з ризиком для здоров'я. Працівник, який НЕ захищає себе повноцінно - буде виконувати поставлені задачі зі страхом, або в півсили.

Під час польових робіт часто використовують різні пестициди та хімікати, з якими контактують працівники. Що б це не було: сезонна робота, разова чи постійна, але обов'язково кожен, хто працює з пестицидами, повинен бути повністю забезпечений засобами індивідуального захисту.
Піклування про здоров'я підлеглих починається зі співпраці технологічних процесів та забезпечення необхідними ЗІЗ, враховуючи специфіку роботи кожного співробітника.

female-agronomist-specialist-examining-soil-saлоmple-fertility-potentialрорр.jpg

Як обрати спецодяг для аграрного робітника?

Спецодяг для аграрного робітника може бути виготовлений з натуральної та синтетичної тканин. Однак, при цьому бажано, щоб тканина не вбирала воду і була антистатичною. Найоптимальніше рішення - (дихаючий і комфортний надміцний та легкий одяг. Як правило, робочий костюм для аграрника - це комбінезон та куртка, які оснащені великою кількістю кишень, що дозволяє носити з собою необхідні інструменти.
Безсумнівно, звичайний повсякденний одяг не має захисних функцій і не зможе захистити людину від небезпечних розчинів та сумішей, які використовуються аграрниками. Більше того, такий одяг дуже швидко стає непридатним в умовах праці на полях. Також хочемо зауважити, що далеко не весь спецодяг, який відшивають інші виробники, відповідає необхідним вимогам та має сертифікат якості.

"OZON" виготовляє спецодяг з 1994 року та з належною увагою ставиться до дотримання всіх критеріїв і стандартів у виробництві спецодягу та має відповідні сертифікати якості.


Встигніть одягнути своїх співробітників до початку посівного сезону!

Хочете замовити індивідуальний пошив спецодягу або орендувати робочий одяг у Києві? 

 Будь ласка, телефонуйте: (044) 390-77-86 або 0-800-500-388


Ми працюємо з Брендами

x
OK