Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

Як пандемія коронавірусу COVID-19  вплинула на роботу нашої компанії | OZON
04.05.2020

Як пандемія коронавірусу COVID-19 вплинула на роботу нашої компанії | OZON

Кабінет міністрів України запровадив на всій території країни режим надзвичайної ситуації на 30 діб – до 24 квітня. Підставою для таких обмежень  стало поширення епідемії коронавірусної інфекції.

Також з 15 березня 2020 року була опублікована і вступила в силу резолюція ЄС 2020/402. Відповідно до якої вступає в дію заборона на експорт за межі ЄС цілих категорій ЗІЗ: 

• Одноразові респіратори; 
• Напівмаски і фільтри; 
• Системи подачі повітря (такі як TR-600 / TR-300);
• Захисні окуляри; 
• Захисні щитки; 
• Комбінезони захисні; 
• Зварювальні маски з подачею повітря (ADFLO), а також запчастини до них (такі як захисні лінзи); 
• Засоби захисту слуху - беруші і навушники (той же митний код, як і у захисних окулярів).

Так як OZON є офіційним дистриб'ютором компанії 3М, для нас це рішення стало одним з викликів. ЗМ не змогли вчасно поставити нам продукцію через заборону, і потрібно було швидко шукати рішення. За більш ніж 25 років наша компанія не раз переживала важкі ситуації і звикла справлятися з будь-якими труднощами.

Зараз ми активно досліджуємо нові канали поставок на внутрішньому ринку. Нещодавно почали співпрацю з українським виробником засобів захисту органів дихання. Також ми ведемо переговори з рядом інших великих підприємств України. Сьогодні, як ніколи раніше, перед OZON стоїть серйозне завдання: забезпечувати людей необхідними засобами індивідуального захисту під час пандемії.

Робота у віддаленому режимі

Наразі колектив нашої компанії працює у віддаленому режимі. Ми постаралися максимально забезпечити кожного з наших співробітників масками, засобами індивідуального захисту, антисептиками і навіть вітамінами. Це найменше, що ми можемо зробити для їх комфорту, і нам здається, що це обов'язок кожного, хто зіткнувся з подібною ситуацією. За ці два місяці ми стали профі в роботі онлайн. Незважаючи на те, що зустрічаємося ми не в офісі, а в ZOOM, коллектив продовжує плідно працювати. Криза нас, скоріше, мобілізувала, ніж демотивована.

Робота виробництва в нових реаліях

Сьогодні наші виробництва працюють ще активніше, ніж раніше. Ми продовжуємо виготовляти спецодяг, спецвзуття та засоби індивідуального захисту в запланованих обсягах. Все це просто необхідно для безперебійної роботи виробництв і основних сфер промисловості. Це - основний фокус нашої компанії. На нас лежить велика відповідальність, і ми не можемо підвести жителів нашої країни.
Співробітники ТОВ «Укртекстиль», змушені працювати поза домом, але ми постаралися забезпечити їх максимумом масок і антисептиків, а для обробки цехів антисептичними засобами, діє суворий розклад. Це ті правила, від яких ми не відступаємо під час пандемії.

Нові реалії - нові стандарти

На сьогодні ми можемо сміливо сказати, що компанії вдалося пристосуватися і вистояти в нових реаліях. Ми не тільки зберегли виробничі потужності, а й модернізували і автоматизували процеси на фабриках. Наприклад, на виробництві в Рівненській області ми запустили конвеєрне виробництво захисних комбінезонів, яких так не вистачає на українському ринку. Ми пишаємося тим, що навіть в умовах пандемії нам вдалося забезпечити наших співробітників роботою і зберегти робочі місця. Це було нашим головним пріоритетом - про скорочення зовсім не йшлося. Наша мета - бути надійною опорою для клієнтів і нашого колективу, забезпечити кожному співробітнику стабільність і впевненість у завтрашньому дні.
Завдяки цьому нам вдається виконувати зобов'язання перед клієнтами, зберігаючи і їх працездатність. Ми, також як і ви, з нетерпінням чекаємо кінця епідемії. Але поки нові умови життя диктують нові правила, наша компанія готова і далі справлятися з викликами цього року.


Ми працюємо з Брендами

x
OK