Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

17.03.2022

Ми працюємо заради майбутнього України

В ці непрості часи задля економіки України ми повинні працювати, приносити країні прибуток і сплачувати податки.

В нашому розпорядженні дві фабрики на території Західної України (у Вінницькій та Рівненській областях), які працюють у повному обсязі. Понад 100 висококваліфікованих швачок безупинно виробляють таку продукцію:
09.12.2021

ЯК ЗРОБИТИ ІНСТРУКТАЖ З ОХОРОНИ ПРАЦІ РЕЗУЛЬТАТИВНИМ

Безпека та охорона праці – це найважливіше питання на підприємствах, де працівники через специфіку роботи щоденно наражаються на небезпеку. Звісно, що інженер, відповідальний за охорону праці, має дбати про захист робітників. Але на що він має звертати увагу насамперед?

25.11.2021

Кінотренінг – цікавий формат навчання у сфері охорони праці

Під час пошуку підходів для формування у працівників ризик-орієнтованого мислення психологи та вчені звернули увагу на те, як кіно впливає на глядача. Взаємозв’язок між переглядом фільмів, процесами збудження та гальмування в центральній нервовій системі й захисними механізмами досліджувався ще на початку 50-х років.

11.11.2021

Вітаємо з ювілеєм!

10 листопада колектив OZON® привітав з 70-річним ювілеєм провідного менеджера відділу продажу Любов Іванівну Назаревич – чудову співробітницю, яка працює в нашій компанії понад 20 років.

Фахівці, які прийшли до команди OZON ще на початку заснування, особливо цінні. Адже саме з Вами ми разом, однією згуртованою командою, росли, розвивалися, набували досвіду, змінювалися і в результаті досягли тих висот, які маємо сьогодні.

Дорога та шановна Любов Іванівно, прийміть найщиріші побажання від нашого колективу! Бажаємо невичерпного здоров'я, відмінного настрою, енергії, оптимізму, щастя та любові. Ми цінуємо Вашу відданість, професіоналізм та щоденну самовіддачу.

З повагою та найкращими побажаннями – колектив OZON®.
28.10.2021

Компанія OZON — на Міжнародній виставці охорони праці A+A 2021 у Дюссельдорфі

З 26 по 29 жовтня у Дюссельдорфі триває Міжнародна виставка охорони праці A+A 2021, A+A Internationale Fachmesse mit Kongress, і наша команда – вже в центрі цих важливих міжнародних подій! Саме тут — нові продукти, рішення та ідеї, адже ми всі розуміємо, що безпека людини — це найбільша цінність і інвестиція!
25.10.2021

OZON – на VІII Міжнародній конференції "Промислова безпека. Кращі практики-2021"

Команда OZON відвідала VІII Міжнародну конференцію "Промислова безпека. Кращі практики-2021" у Львові. OZON – постійний партнер цього заходу.

25.06.2021

Респіратори. Які вони бувають та як обрати хороший

Сьогодні, особливо за умов постійного коливання графіків смертності та захворюваності на COVID, захист органів дихання на великих та малих підприємствах не втрачають популярності.
Певне, немає людей, які б не чули про...
08.06.2021

Новинки у категорії одягу обмеженого терміну експлуатації

Ще вчора ми викладали в соцмережах публікації про фотосети новинок захисного одягу, а сьогодні хочемо познайомити вас з позиціями, яких ще немає на сайті, але от-от з’являться. Це – одяг обмеженого терміну експлуатації однієї з найбільших у світі хімічних компаній DuPont. Її ринкова  капіталізація складає 130 міліардів доларів. DuPont має великий обсяг... 

06.04.2021

Якими мають бути рукавиці для хімічного захисту

За статистичними підрахунками щорічно близько 180 000 людей отримують опіки. Переважно це стається на виробництвах. Є більш ніж 25 000 небезпечних речовин, які можуть спричинити опіки, більшість...
01.04.2021

Як обрати спецодяг для аграрника | OZON

ВСІ ЗАВМЕРЛИ В ОЧІКУВАННІ... ЯКИМ ЖЕ БУДЕ ВРОЖАЙ ЦЬОГО РОКУ? Ще не на всіх полях розтанув сніг, а ми вже знайшли кілька чудових варіантів спецодягу та засобів захисту для працівників аграрної галузі. Давайте дізнаємось, які властивості повинні мати захисні костюми для...
19.03.2021

Нова послуга! Оренда спецодягу

Ви точно цього не чекали, а ми ВЖЕ полегшили ваш робочий процес! Тепер у нас можна не лише придбати, але і орендувати спецодяг.
Весь спецодяг ми виготовляємо самостійно. Надаємо в оренду склад для зберігання орендованого одягу. Самі видаємо орендовані речі та ведемо їх ...

29.12.2020

З прийдешнім Новим роком 2021 | OZON

Шановні колеги! Любі друзі! 

Раді вітати Вас з прийдешнім Новим роком і світлим святом Різдвом Христовим!!! Нехай цей рік стане для Вас найщасливішим роком у Вашому житті, роком здійснення мрій, процвітання і добробуту. Висловлюючи щиру подяку за співпрацю і підтримку, ми  бажаємо Вам міцного здоров'я, миру і щастя!

18.09.2020

Новинка осені! Демісезонне робоче взуття Lemaitre XENON S1 SRC

Осінь — непередбачувана пора, коли сухі і теплі дні чергуються з дощовими і холодними. На цей період потрібно вибрати якісне взуття, яке здатне витримати перепади температур, підвищену вологість. Захисне взуття Lemaitre Securite підходить для роботи в приміщенні і на відкритому повітрі.
XENON S1 SRC — стильні напівчеревики, виконані в практичному сірому і чорному кольорах. Це легка, міцна і тепла модель.
11.08.2020

Робочий одяг OZON – якість, яка себе виправдовує!

Робітники повинні допускатися до виконання зварювальних робіт тільки в спецодязі. Відповідний спецодяг захистить зварника від впливу високих температур, окалин, бризок розплавленого металу. При цьому захисний одяг не повинен обмежувати рухів. Звертайте увагу на сезонність захисного спецодягу. Для теплої пори року підійдуть костюми, виготовлені з щільної повітронепроникної тканини, припустимо, бавовни. У такому одязі можна виконувати як зовнішні зварювальні роботи, так і внутрішні, в приміщенні.
03.07.2020

Спецодяг та засоби захисту Portwest - надійність та безпека використання

З радістю повідомляємо вам, що ми почали співпрацю з всесвітньо відомим брендом Portwest. Товари нашого нового дистриб'ютора представлені в каталозі інтернет-магазину OZON. Переходьте до відповідної категорії, щоб обрати ЗІЗ і захисний одяг.
25.05.2020

Захист очей. Захисні окуляри: характеристики, маркування, критерії вибору

Як стверджує статистика, серед травм на виробництві пошкодження очей займає четверте місце за поширеністю. У більшості випадків причиною тому є проникнення в них сторонніх предметів - пилу, твердих частинок, бризок рідин, аерозолів. Внаслідок чого пошкодження можуть бути різними: від запалення, кон'юнктивіту і до часткової або повної втрати зору. Попередити більше 90% небезпечних пошкоджень очей дозволить використання захисних окулярів.
04.05.2020

Як пандемія коронавірусу COVID-19 вплинула на роботу нашої компанії | OZON

Сьогодні наші виробництва працюють ще активніше, ніж раніше. Ми продовжуємо виготовляти спецодяг, спецвзуття та засоби індивідуального захисту в запланованих обсягах. Все це просто необхідно для безперебійної роботи виробництв і основних сфер промисловості. Це - основний фокус нашої компанії. На нас лежить велика відповідальність, і ми не можемо підвести жителів нашої країни.
15.04.2020

Основні різновиди респіраторів, їх класифікація

Захистити дихальні шляхи від негативного впливу газу, пару, пилу та ін. шкідливих домішок допоможуть респіратори (ЗІЗОД). Практичне застосування вони знаходять у медицині, на виробництві, при військових операціях і т.д. Найпоширеніший вид - ватно-марлева пов'язка. Але, захистити від високої концентрації запиленості вона не в силах. ЗІЗОД без фільтрів можна використовувати, коли концентрація пилу не перевищує 100 мг на кубічний метр. Фільтри забезпечують захист від високої концентрації аерозолів з показником 400 мг на кубічний метр.
23.03.2020

Новинка — напівмаска 3M™ SECURE CLICK ™ HF-800

Напівмаска 3M ™ SECURECLICK ™ HF-800 - новий засіб захисту від дрібних твердих частинок. Технологія виготовлення та оснащення дозволяє використовувати респіратор для захисту від різних газів і парів. Інноваційна конструкція маски відрізняється системою картриджів з чотирма потоками, якій немає аналогів у світі. Виріб використовується з фільтрами ЗМ серії SecureClick ™ D8051 A1 і D8059 A1B1E1K1. Багаторазова маска відмінний захисний засіб від твердих частинок і парів, які часто виникають в промисловому середовищі.
11.02.2020

Фільтруючий протигаз ЦП-5 — надійний захист органів дихання

Як правильно вибрати протигази для підприємства чи установи?

В Україні існує норма для промислових, фармакологічних, сільськогосподарських підпри­ємств, громадських організацій, медичних закладів, торгово-розважальних центрів (да­лі — ТРЦ), готелів, баз відпочинку, дитячих оздоровчих центрів (далі — ДОЦ) тощо щодо наявності засобів захисту органів дихання від отруйних газів і аерозолів, що виникають у випадку техногенних катастроф, — цивільних протигазів. На ринку сьогодні пред­ставлена велика кількість протигазів вітчизняного та іноземного виробництва.

Сторінки: 1 2 3 4 5 Наст. Всі

Ми працюємо з Брендами

x
OK