Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

Новинка осені! Демісезонне робоче взуття Lemaitre XENON S1 SRC
18.09.2020

Новинка осені! Демісезонне робоче взуття Lemaitre XENON S1 SRC

 Зустрічайте новинку осені 2020 року — робочі напівчеревики XENON S1 SRC від французького виробника Lemaitre Securite. Модель з нової серії вже в каталозі нашого інтернет-магазину. Ви можете ознайомитися з фото і основними характеристиками новинки в розділі «Захисне взуття Ozon by Lemaitre».
 
Осінь — непередбачувана пора, коли сухі і теплі дні чергуються з дощовими і холодними. На цей період потрібно вибрати якісне взуття, яке здатне витримати перепади температур, підвищену вологість. Захисне взуття Lemaitre Securite підходить для роботи в приміщенні і на відкритому повітрі.
Xenon S1 Src — стильні напівчеревики, виконані в практичному сірому і чорному кольорах. Це легка, міцна і тепла модель.


ЧОМУ ВАРТО ОБРАТИ НАПІВЧЕРЕВИКИ XENON S1 SRC?

 Осіння новинка від Lemaitre Securite — демісезонне взуття на двошаровій поліуретановій підошві. Відрізняється сучасним зовнішнім виглядом і високою якістю виготовлення. За європейськими стандартами напівчеревикам присвоєно клас захисту S1. Це означає, що у такому взутті — антистатична підошва, яка витримує вплив масел, нафтопродуктів, кислот та лугів.

Захисні напівчеревики Xenon S1 Src відрізняються хорошими антиковзаючими властивостями. У цьому взутті можна пересуватися по будь-якому типу покриття: від керамічної плитки до асфальтованих доріжок.
 Компанія Lemaitre Securite подбала про те, щоб нові напівчеревики мали не тільки унікальні захисні властивості, а й забезпечували комфортом під час ходьби. Адже таку стильну модель можна запросто використовувати в якості взуття на кожен день.

Зверніть увагу на головні особливості XENON S1 SRC:

  • Мікрофібра + текстиль — таке поєднання для верху напівчеревик дозволило забезпечити легкість і комфорт. «Дихаючі» матеріали гарантують хороший повітрообмін. Виключають створення парникового ефекту всередині взуття. Ніякого дискомфорту, навіть якщо вам доводиться багато пересуватися пішки по роботі або під час тривалих прогулянок з друзями.
  • Суперміцна і гнучка поліуретанова підошва — нижня частина напівчеревик XENON S1 SRC з увігнутою структурою максимально прилягає до поверхні. Користувачі зможуть насолоджуватися гнучкістю підошви, адже під час ходьби відчувається «пружинний» ефект. Крім того, напівчеревики витримають температурний вплив до +180 ° С. Вони відмінно підходять для роботи і прогулянок хоч в теплу, хоч в прохолодну погоду.
  • Захисний сталевий підносок — з легкістю витримує сильні ударні навантаження. Тому можна уникнути серйозних травм і пошкоджень ніг на виробництві або в повсякденному житті.
  • Мембранна підкладка — дуже м'яка, тактильно приємна, забезпечує високий рівень гігроскопічності. Така підкладка не дає ногам промокнути.

 Для кріплення підошви напівчеревик Lemaitre Securite використовується литтєвий метод. Без цвяхів, ниток або клею. Відсутність отворів і швів на підошві робить Xenon S1 Src ще більш стійкими до впливу вологи, несприятливих чинників навколишнього середовища.

 Демісезонні напівчеревики Xenon S1 Src — ваш оптимальний вибір для захисту і ультракомфорту в міжсезоння. Вся продукція Lemaitre Securite відповідає міжнародним стандартам якості. Ви можете бути впевнені, що купуєте взуття, яке на 100% впорається зі своїм призначенням — захистом ніг від пошкоджень. Крім того, стильна новинка складе гідну пару джинсам або штанам при створенні повсякденного образу.

Оформити замовлення на покупку напівчеревик Xenon S1 Src від французького бренду Lemaitre Securite можна в інтернет-магазині OZON®. Переходьте за посиланням в наш каталог.

Щоб уточнити наявність і характеристики демісезонного робочого взуття, звертайтеся за номером: 0800-500-388.


Ми працюємо з Брендами

x
OK