Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

Робочий одяг OZON – якість, яка себе виправдовує!
11.08.2020

Робочий одяг OZON – якість, яка себе виправдовує!

Для успішного розвитку бізнесу потрібно створити позитивний імідж компанії, яка відповідально ставиться до забезпечення безпечних і комфортних умов праці співробітників. Тому важливо підібрати якісний робочий одяг для персоналу.
OZON випускає спецодяг, який не тільки убезпечить працівників при виконанні зварювальних, монтажних та інших робіт, а й доповнить фірмовий стиль вашої компанії. Для зварювальних робіт в літній та демісезонний період ми розробили спеціальні захисні костюми з урахуванням того, що співробітникам доводиться працювати в умовах підвищеної температури повітря.

Літній зварювальний костюм OZON

Робітники повинні допускатися до виконання зварювальних робіт тільки в спецодязі. Відповідний спецодяг захистить зварника від впливу високих температур, окалин, бризок розплавленого металу. При цьому захисний одяг не повинен обмежувати рухів. Звертайте увагу на сезонність захисного спецодягу. Для теплої пори року підійдуть костюми, виготовлені з щільної повітронепроникної тканини, припустимо, бавовни. У такому одязі можна виконувати як зовнішні зварювальні роботи, так і внутрішні, в приміщенні.
mars_k9Представляємо вам Костюм зварювальника «Марс», К9, що складається з куртки та штанів. Він виготовлений з 100% бавовни. У місцях, найбільш підданих термічному впливу, щільність тканини досягає 420 г/м². Костюм «Марс» відмінно справляється із захистом тулуба, плечей і шиї. Куртка з подовженою «спинкою» має спеціальні вентиляційні отвори. Штани застібаються на ґудзики. Цей костюм має високі вогнестійкі властивості. Його можна носити, як на відкритому повітрі, так і в цеху. Відповідає 2 класу захисту (А1+А2). Куртка в поєднанні зі штанами забезпечує надійний захист при проведенні зварювальних робіт, а різноманітність розмірів дозволяє враховувати особливості будови тіла.
Робочі костюми та спецодяг OZON - це спецодяг для справжніх чоловіків, які не бояться труднощів і виконують складну травмонебезпечну роботу. Сучасний спецодяг не тільки захищає від травм, але і виглядає по-сучасному. У такому спорядженні комфортно під час роботи, що позитивно впливає на продуктивність праці. Звертаємо вашу увагу, що спецодяг забезпечує якісний захист робочим за умови повністю застебнутих блискавок, липучок і інших застібок. При виконанні травмонебезпечних робіт обов'язково дотримання запобіжних заходів. Для забезпечення надійного захисту робітників потрібно підібрати засоби захисту не тільки для тіла, але і для обличчя, очей, всіх відкритих ділянок.
В асортименті компанії OZON представлено сучасний робочий одяг для літнього і демісезонного періоду. У виборі якісного спецодягу, який оптимально підійде для вирішення завдань вашої компанії, допоможуть наші менеджери.

Для консультації та оформлення замовлення телефонуйте: 0800 500 388


Ми працюємо з Брендами

x
OK