Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

08.06.2021

Новинки у категорії одягу обмеженого терміну експлуатації


Вітаємо!

У нас почався сезон новинок. Ще вчора ми викладали в соцмережах публікації про фотосети новинок захисного одягу, а сьогодні хочемо познайомити вас з позиціями, яких ще немає на сайті, але от-от з’являться. Це – одяг обмеженого терміну експлуатації однієї з найбільших у світі хімічних компаній DuPont. Її ринкова капіталізація складає 130 міліардів доларів. DuPont має великий обсяг різноманітної продукції і проводить масштабні інноваційні дослідження у сфері хімії та промисловості. Компанія винайшла та розробила численну кількість унікальних полімерних та інших матеріалів, серед яких такі відомі сьогодні неопрен, нейлон, кевлар, майлар, тайвек та інші. Саме з тайвеку – спеціального легкого та тонкого матеріалу, який чудово пропускає повітря та відштовхує вологу, водяну пару та розпилені бризки водних аерозолів наша нова колекція спецодягу.

Кому буде цікава нова колекція?

Наша колекція спеціальних надлегких захисних комбенізонів призначена для застосування під час роботи з радіоактивним пилом, під час ремонтно-будівельних робіт, під час роботи зі скловолокном, обробці каменю, прокладанні ізоляції, прибиранні лабораторних чи медичних приміщень, післяремонтних приміщень, роботах на елеваторах та внесенні добрив чи роботі з ядохімікатами. Комбенізони чудово захищають не лише шкіру, але й верхній одяг від виробничих забруднень.

Комбенізони також будуть цікавими нашим замовникам з медичної сфери для захисту під час діагностики та контакту з визначинем чи можливим джерелом небезпечних вірусів чи бактерй. Комбінезонни відмінно поєднуються з іншими засобами захисту, такими як маски, респіратори, каски чи протигази. Досить актуальний захист у часи пандемії та контакту з коронавірусною інфекцією COVID-19.

Наразі маємо 6 нових позицій захисних комбінезонів, які різняться температурою плавління, щільністю матеріалу та дизайном. Відповідно, можна обрати найбільш адаптивну позицію до будь-якої з вищеперерахованих сфер.

Детальніше про кожну нову позицію захисного комбінезону DuPont ви зможете прочитати на нашому сайті у розділі «одяг обмеженого терміну дії» та за номером 0800-500-388 – де наші менеджери залюбки вас проконсультують.

 



Ми працюємо з Брендами

x
OK