Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

23.02.2016

Взуття як частина медичної «моди»

У звичайних людей при словосполученні «медичний спецодяг» відразу виникають асоціації з білими халатами і характерними масками. Це найочевидніші атрибути працівника охоронооздоровчого закладу. Але далеко не єдині. Ще один дуже важливий елемент екіпіровки лікаря або персоналу лікарні - це спеціалізоване взуття. Воно частенько ховається під бахілами, тому багато хто думає, що медики ходять в туфлях, кросівках чи черевиках. Деякі лікарі, медсестри та інші працівники дійсно не приділяють належної уваги своєму взуттю. І це дивно, адже хто як не медик повинен розуміти важливість цього атрибута спецодягу?

Матеріали і види медичної взуття

Медичне взуття в першу чергу повинно бути максимально комфортним. Більшість лікарів і співробітників закладів охорони здоров'я постійно перебувають на ногах. Якщо взуття некомфортне, то організм буде втомлюватися, а на ступнях можуть сформуватися мозолі або попрілості. Тому для медичного взуття найкраще підійдуть натуральні матеріали: шкіра, замша, нубук, якісний текстиль. Вони дозволяють ногам дихати, забезпечують нормальний вологообмін, а також запобігають розвитку грибкових хвороб.

Особливості структури взуття

Конструкція медичного спецвзуття повинна забезпечувати максимально зручні умови для експлуатації. Наприклад, сабо медичні в зоні пальців часто мають маленькі отвори. Ця особливість дозволяє ногам дихати. Підошва у взутті медичного призначення виготовляється з міцних і одночасно легких матеріалів. Важливо, щоб підошва амортизувала, знижуючи навантаження на хребет. Туфлі медичні, наприклад, мають широкий носок. Зроблено це не з метою підтримати модний тренд, а для створення хороший умов для пальців ніг. При широкої шкарпетці вони не стискаються і не пріють.


Ми працюємо з Брендами

x
OK