Порівняння
Робота офіса: Пн-Вт 8:00 - 17:00 Отримання товару: Пн-Вт 8:00 - 17:00
Експерт з безпеки
з 1994 року!

Новини

30.12.2015

Графік роботи компанії на новорічні свята

Колектив компанії OZON вітає Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом!
Бажаємо Вам успіхів і процвітання. Нехай у новому році Вам щастить і виконуються найзаповітніші бажання.
Графік роботи компанії на вихідні та святкові дні:

25.12.2015

Хімстійкі рукавички на сторожі захисту рук

Спеціальні і хімічно стійкі рукавички - розділ інтернет-магазину OZON, де представлені засоби індивідуального захисту рук та передпліччя від хімічно небезпечних матеріалів, агресивних речовин і середовищ. Рукавички OZON виконані з сучасних стійких матеріалів, таких як латекс, нітрил і неопрен, які гарантують надійний захист рук, і при цьому нешкідливі для користувача.

09.12.2015

Новинки в утепленому взутті

Комфорт і зручність при роботі на відкритому повітрі в холодну пору року, а також на різних будівельних об'єктах та в неопалюваних приміщеннях забезпечить надійне і тепле взуття. В асортименті нашого інтернет-магазину ви можете знайти новинки серед зимових утеплених черевиків.

01.12.2015

Дякуємо всім клієнтам і відвідувачам нашого стенду!

Міжнародний промисловий форум-2015 традиційно є майданчиком для демонстрації новинок галузі - багато учасників вперше представляють свої новітні розробки в області металообробки, машинобудуванні та автоматизації ...

23.11.2015

Компанія OZON приймає участь у XII Міжнародному промисловому форумі

Компанія OZON приймає участь у XIV Міжнародному промисловому форумі, який пройде з 24 по 27 листопада 2015 у Києві (МВЦ, Броварський пр-т 15). На виставці, яка пройде в рамках форуму, буде презентована продукція власної торгової марки, яка заслужено користується популярністю протягом 20 років.

26.10.2015

Як надійність спецодягу впливає на продуктивність праці? Думка експертів

Зимовий спецодяг, а зокрема куртки для роботи в умовах знижених температур, дуже часто має недолік в вигляді не дуже надійних швів або неправильного розміру. Як це може вплинути на продуктивність праці і витрати на екіпіровку робочого, пояснюють експерти з охорони праці, а також технологи підприємства.


17.09.2015

Тканини для військової форми

Події 5 серпня 2015 року на Яворівському полігоні, коли 48-річний підполковник Ігор Ширинский під час вибуху отримав опіки 70% тіла і згодом помер у госпіталі, гостро поставили питання про те, військова форма якої якості закуповується для потреб нашої армії і наскільки вона відповідає необхідним стандартам.

24.03.2015

Новинка в каталозі: захисні окуляри 7-028 A/F

Представляємо новинку в нашому каталозі товарів:
Захисні окуляри 7-028 A/F з яскравим і стильним дизайном доступні до продажу.
25.04.2014

Вітаємо вас з ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ ОХОРОНИ ПРАЦІ!

Прийміть найдобріші побажання здоров'я, щастя та благополуччя, малих та великих перемог заради нашої спільної справи.

Бажаємо вдалої та продуктивної роботи з організації правильних, дієздатних і, що найголовніше, безпечних умов праці для збереження життя та здоров'я кожного працівника у процесі їхньої трудової діяльності.

Адже всі знають, гідна праця – безпечна праця!

02.04.2014

Виїзний контроль: оперативно та результативно!

Одним із внутрішніх обов'язків компанії OZON® є постійний контроль за правильним використанням засобів індивідуальнго захисту та спецодягу на виробництві наших замовників. 
Основною задачею цього заходу є досягнення загальної мети: домогтися, щоб кожен працівник правильно використовував надані засоби індивідуального захисту OZON®.

27.02.2014

У зв'язку із нестійким курсом долара вартість товару може змінитися!

Шановні клієнти!

Ми змушені змінювати ціни на товари у нашому інтернет-магазині. Щоб хоч якось утримати зростання цін, ми не змінюємо ціни на партії товарів, які були придбані за старим курсом долара. Тому прохання при замовленні товару уточнювати ціни у нашого менеджера.

Сподіватимемося, що в найближчому майбутньому все-таки врегулюється валютний ринок нашої країни.

29.01.2014

Захисні окуляри OZON - правильне рішення для захисту очей!

Порівняно з усіма іншими органами людини, очі значно дрібніші. При цьому дивно те, що під час виконання роботи, частинки, що швидко летять, різних розмірів, частіше потрапляють саме в органи зору. Але, здебільшого, люди не дуже часто турбуються про захист очей, доки не сталося лихо.

18.11.2013

Відчуйте турботу OZON!

Спеціально до зимового сезону наші конструктори розробили нову утеплену модель зимової бюджетної куртки, доступної для більшості працівників різних галузей народного господарства.

31.10.2013

Захист очей. Ваші очі, Ваш вибір.

Одним із основних способів сприйняття людиною дійсності є зір. З його допомогою ми отримуємо основну інформацію щодо зовнішнього світу. ЗІЗ органів зору, в основному призначаються для забезпечення захисту очей від згубного та шкідливого впливу різних виробничих факторів, таких як: тверді частинки, пил, бризки рідин і розплавлених металів, гази, що роз'їдають, ультрафіолетове та інфрачервоне випромінювання, у тому числі і сліпуча яскравість.

13.08.2013

Чи знаєте Ви, як правильно поводитися із ЗІЗ для зварювальників?

   Незалежно від свого виду, зварювальний процес супроводжується багатьма різними факторами, які несприятливо впливають на людський організм. При цьому вони небезпечні як для самого зварювальника, так і для людей, які знаходяться в радіусі зварювальних робіт. Особливо небезпечною є електрична дуга, адже інтенсивність її випромінювання є дуже високою.

25.07.2013

Промисловий шум: що це і коли він становить небезпеку?

Слухові відчуття людини є дистантними відчуттями, які грають дуже велику роль нашому житті. За допомогою них ми маємо можливість чути мову, а також спілкуватися з оточуючими, тому коли люди втрачають слух, здебільшого вони втрачають і здатність говорити. Кожному з нас треба прислухатися до добрих порад, коли йдеться про можливість добре чути.

01.07.2013

Новинка сезону - костюм "Технік"

Компанія «Ozon» намагається йти в ногу з часом та назустріч нашим клієнтам. Враховуючи побажання споживача, фахівцями нашої компанії було розроблено новий повнофункціональний костюм «Технік». «Технік» — це робочий костюм нового покоління спецодягу Ozon, в якому об'єдналися такі властивості як комфорт, зручність, функціональність та висока якість.

15.03.2013

Шановні клієнти та відвідувачі нашого сайту!

Ми раді вітати Вас на нашому оновленому сайті. Тепер він став простіше і швидше у роботі, в пошуці потрібного товару чи інформації. Тепер без додаткових зусиль Ви можете порівняти обраний товар та проаналізувати основні відмінності подібних моделей.

22.02.2013

Респираторний захист при виробництві цементу

Різні види цементу — це суміші цілого ряду речовин, які можуть включати вапно, силікат, глинозем, оксид заліза та інші добавки. Сировиною для виробництва цементу виступають, як правило, вапняк, глина, пісок та залізняк.

18.02.2013

Захисні покриття лінз OZON за новою технологією Flow Coating Technology

Безпека – найважливіший чинник на робочому місці. Саме тому OZON спрямовує свої зусилля на дослідження та розробку нових матеріалів та технологій.

Сторінки: Попер. 1 2 3 4 5 Всі

Ми працюємо з Брендами

x
OK